U heeft een vraag?

BEL 015 214 51 51

Databekabeling in gebouwen


De databekabeling in een gebouw verbindt al uw telefoons, computers, printers en overige apparaten met één centraal punt

Het bekabelingsysteem vormt dus een belangrijk zenuwstelsel binnen uw bedrijf!

MultiSwitch is gespecialiseerd in het zorgvuldig leggen van databekabeling in gebouwen. Door ruim 20 jaar ervaring weten we precies wat je allemaal tegen kunt komen en hoe je efficient tientallen tot honderden aansluitingen in een gebouw kan leggen.
De bekabeling is in ieder geval geschikt voor snelheden tot 1 Gigabit per seconde. Voorlopig nog voldoende. Indien nodig of vanuit toekomstperspectief gedacht leggen we ook bekabeling die tot 10 gigabit per seconde gaat.

Bekabeling waar u voor 100% op kunt vertrouwen

Niets is zo vervelend als een storing in uw telefoon of computer. Want: u kunt niet meer verder werken en moet nu gaan zoeken naar een oorzaak.
Heel fijn is het dan dat u er van uit kan gaan dat het in ieder geval niet aan de bekabeling ligt.

Getest vóór ingebruikname

Alle door MultiSwitch gemonteerde kabel wordt voor ingebruikname getest en alleen materiaal van gerenommeerde merken wordt toegepast.
Door de gedegen aanpak van MultiSwitch hoeven we na aanleg, tot onze spijt, eigenlijk nooit meer bij u terug te komen. (Totdat u wellicht een keer verhuist en ons weer belt).
Door het maken van voldoende aansluitingen en het duidelijk nummeren van de aansluitingen kunt u namelijk voortaan zelf alle aansluitingen beheren.
Een op de juiste manier aangelegd bekabelingssyteem bespaart u dus enorm veel kosten.

Een extra aansluiting op een onverwachte plek

Het in een later stadium moeten maken van een extra aansluiting is in het algemeen 10 keer zo duur als het direct aanleggen!
MultiSwitch heeft hier uiteraard ook tricks op verzonnen zodat een (onverhoopte) extra aansluiting weinig extra kost.

Stappenplan

MultiSwitch werkt altijd aan de hand van een stappenplan.
  • Om zo efficient mogelijk te werken en om onnodige overlast te voorkomen.
  • Van strategische keuzes tot en met ogenschijnlijk onbelangrijke details.
  • Van het vooraf bepalen van een geschikte plek voor het "centrale punt" tot de keuze van het merk en type wandcontactdoos!
U kunt ons altijd vragen om ter plaatse te kijken naar de situatie en om een advies uit te brengen.

Prijzen

Richtprijzen voor de aanleg van databekabeling zijn niet te geven want de hoeveelheid werk en materiaal zijn sterk afhankelijk van de situatie.

Om toch enige indicatie te geven:
Bij een aantal van 100 aansluitingen in een nieuw gebouw moet u (voor Cat 5e / 1 Gig) denken aan een tarief vanaf ca. 70 euro per aansluiting. All-in!
Dus inclusief alle werkzaamheden en alle materialen: bekabeling, patchpanelen, werkplekaansluitingen.