U heeft een vraag?

BEL 015 214 51 51

Over Ons

Al meer dan 20 jaar levert MultiSwitch Bedrijfstelecom b.v. telefooninstallaties aan de klein- en middelgrote zakelijke markt.
Daarnaast heeft MultiSwitch veel ervaring in het leggen van telefoon- en computerbekabeling in gebouwen.
Dit alles tot grote tevredenheid van haar klanten.

U bent namelijk de belangrijkste! Bij alles wat MultiSwitch onderneemt staat u als klant voorop!

En dat merkt u direct als u contact met ons opneemt.

Op deze website vindt u informatie over de werkzaamheden van MultiSwitch en de produkten die worden geleverd. Ook kunt u hier allerlei technische informatie aantreffen die u van dienst kan zijn om, zonder ons direct te hoeven raadplegen of in te huren, uw technische en/of programmeerproblemen mee op te lossen. Klik hier voor een duidelijke gebruiksaanwijzing van de Siemens Optipoint en Optiset toestellen.

Maar natuurlijk kunt u ons ook bellen.
  • Bijvoorbeeld als u problemen heeft met uw telefooninstallatie. Alle onderdelen van de Siemens Hipath 3000 serie hebben wij op voorraad!
  • Bij problemen met uw telefoonlijn of met uw provider kunnen wij -na enig onderzoek- de vinger op de zere plek leggen.
  • Indien u binnenkort gaat verhuizen
Historie

Met behulp van de techniek een praktisch probleem oplossen. Zo is het allemaal begonnen in 1984. Op de verdieping waar ik woonde hing 1 telefoon aan het einde van de gang. Met een "tikkenteller" en een lijst waar 22 bewoners hun verbruikte tikken op konden noteren.

'Dat moet anders kunnen' dacht ik en kocht bij de toenmalige PTT tegen schrootprijs een apparaat met 100 kilo aan relais en draaikiezers. Een mechanische telefooncentrale van Philips model TKCC met de mogelijkheid om maar liefst 27 toestellen en 3 netlijnen aan te sluiten, de droom van iedere studentenverdieping.
Om het probleem van de "verdwenen tikken" op te lossen werd hierin natuurlijk ook meteen "kostenregistratie per toestel" ingebouwd.

Het gemak dient de mens: de wasmachine kreeg ook een aansluiting: bij in-gesprek was ie nog niet klaar met wassen en had het dus geen zin om je was naar het wasmachinehok te brengen.

Die tijd is voorbij. Anno 2014 levert MultiSwitch moderne telefooninstallaties. Telefooninstallaties die ook een geleidelijk overgang naar IP-telefonie mogelijk maken. En installeert onder andere data-bekabeling geschikt voor snelheden tot 10 Gigabit per seconde.

Het doel is nog steeds hetzelfde: tegen een schappelijk tarief mensen blij maken met een praktische oplossing. Een goed voorbeeld hiervan is de Hotel telefooncentrale van MultiSwiitch waarbij uiteraard ook aan de kostenregistratie per toestel is gedacht!