U heeft een vraag?

BEL 015 214 51 51

VOIP

Telefoneren via uw ADSL lijn

Indien u overstapt op VOIP kunt u het dure telefoonabonnement voor uw vaste lijnen opzeggen.
Uw telefoonnummers worden overgezet naar een zgn. VOIP provider en u bespaart veel geld aan abonnements- en gesprekskosten. meer informatie.
en hier nog meer informatie.

Weg met dure "faciliteit doorkiesnummer" kosten

Met doorkiesnummers zijn de besparingen zelfs spectaculair: tot 67 % besparen op abonnementskosten via VOIP. (Dus geen 55 euro per maand maar 18 euro)
En u kunt uw huidige nummers en telefooninstallatie gewoon blijven gebruiken! Dus de investering is laag!

Stappenplan

MultiSwitch kan deze overgang begeleiden en volgt hierbij het volgende stappenplan:
  • Nagaan welke contractsperiode u heeft met uw huidige provider, en wat de opzegtermijn is. Zo voorkomt u het moeten doorbetalen van hoge maandelijkse kosten. (Belangrijk: bij een tariefsverhoging is het vaak mogelijk om per direct uw contract op te zeggen!)
  • Controle van uw ADSL lijn. Wat is de kwaliteit van deze lijn, wat zijn de eventuele up-grade mogelijkheden en op welke manier komt deze lijn binnen? Uw ADSL lijn kan bijvoorbeeld binnenkomen via de kabel, of samen met uw faxlijn, alarmlijn of wellicht loopt uw ADSL wel via uw telefoonlijn.
  • Uitrekenen hoeveel er bespaard kan worden per maand.
  • Een opgave maken van de eenmalige kosten die moeten worden gemaakt om uw huidige telefooninstallatie aan te sluiten op VOIP (nodig voor de VOIP-ISDN omzetting)
Er wordt dus niet over 1 nacht ijs gegaan.

Controleer uw huidige telefoonabonnement en maak zo snel mogelijk gebruik van deze manier om honderden euro's per jaar te besparen.