U heeft een vraag?

BEL 015 214 51 51

Verhuisservice

Telefooninstallatie verhuizen

Gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen? Dan wilt u natuurlijk bereikbaar blijven tijdens en na uw verhuizing.
U kunt met ons overleggen over:
 • Bereikbaarheid en behoud van uw nummer
 • Verhuizing van uw apparatuur
 • Voorbereiding van de nieuwe lokatie op uw komst

Apparatuur en bekabeling

Uiteraard kan uw telefooninstallatie worden verhuisd, daar denkt MultiSwitch graag met u over mee.
 • Er kunnen reeds vooraf werkzaamheden plaatsvinden op de nieuwe lokatie, bijvoorbeeld t.b.v. de bekabeling.
 • En er kan zelfs alvast een (tijdelijke) telefooninstallatie worden geplaatst in afwachting van de fysieke verhuizing van uw eigen installatie. U wilt immers zo kort mogelijk onbereikbaar zijn. (5 minuten onbereikbaar is wat ons betreft echt de "limit"). Ook het samenvoegen of splitsen van telefooninstallaties is een optie.

Uw oude telefoonnummer gaat niet verloren

Als u van het ene naar het andere netnummergebied verhuist kunt u uw oude telefoonnummer niet "meenemen" naar uw nieuwe adres. MultiSwitch kan er op verschillende manieren voor zorgen dat er geen enkel telefoontje verloren gaat.

Maatwerk in doorschakelen en doorverwijzen

Afhankelijk van uw wensen en omstandigheden bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om op uw oude lokatie apparatuur neer te zetten die doorschakelt of doorverwijst.

Dit kan ook zonder apparatuur op uw oude adres achter te laten!

Zodat u, afhankelijk van het belgedrag van uw klanten, op een heel flexibele manier zelf kan bepalen op welke manier uw oude nummer nog bereikbaar is en op welke manier het moet uitsterven.

Bijvoorbeeld:
 • U wilt dat bellers de eerste maanden zonder dat zij dat merken worden doorgeschakeld naar uw nieuwe vestiging.
 • U wilt dan natuurlijk op uw nieuwe lokatie nog wel kunnen zien dat mensen dit oude nummer hebben gekozen. Daarom verschijnt er dan op de display van de telefoon(s) op uw nieuwe adres de melding "oud nummer". Zodat degene die het gesprek aanneemt uw klant kan informeren over de gewijzigde situatie.
 • Na een door u te kiezen periode, mede-afhankelijk van het belgedrag van uw klanten, kunt u besluiten om deze doorschakeling te stoppen en te vervangen door een tekstmelding die mensen aanmoedigt het nieuwe nummer te bellen.
 • Ook na deze periode zijn er nog diverse mogelijkheden tot doorverwijzing c.q. ontmoediging voor klanten die uw oude nummer bellen.
Het gaat hier om oplossingen die enkele tientjes per maand kosten. Dus niet over de bedragen die uw provider aan u berekent!

Oude lokatie niet meer beschikbaar?

Ook indien u niet meer de beschikking heeft over uw oude lokatie, omdat deze bijvoorbeeld door een nieuwe gebruiker is betrokken, heeft MultiSwich de mogelijkheid om in de meeste netnummergebieden van West-Nederland oplossingen te bieden aan het voorkómen van gemiste telefoontjes na uw verhuizing.

 • Wij informeren u graag over alle ins en outs van deze oplossingen omdat wij beseffen dat bereikbaarheid en klantvriendelijkheid voor een bedrijf van levensbelang zijn.

VERHUISTIP
 • Bij het inpakken van uw toestellen is het verstandig om tussen de toestellen schuim- of bubbeltjesfolie te doen. Door het transport bewegen en trillen de toestellen t.o.v. elkaar en t.o.v. het karton van de doos en maken op die manier lelijke krassen en slijtplekken!
Daarom verhuist MultiSwitch de toestellen altijd in plastic kratten met folie tussen de toestellen

Uw complete telefooninstallatie wordt door ons verhuisd in 1 dag
 • MultiSwitch verhuist en monteert uw telefooninstallatie in 1 dag! (Uiteraard blijft u bereikbaar tijdens die dag). Alle toestellen worden voorzien van naamsticker en weer aangesloten op de juiste werkplek. Inclusief (indien nodig) het wijzigen van instellingen in uw systeem. Dit voor slechts 400 euro. (Op basis van 8 uur werk)

12call: meest favoriete provider van MultiSwitch

Telefoonnummers, nummerblokken, internet.